El passat diumenge 28 d’abril, va tenir lloc la jornada de recollida de residus, “Let’s Clean Up”, al voltant de l’empresa.

L’acció forma part de la iniciativa europea “Let’s Clean Up Europe”, una jornada comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen a l’entorn de manera inapropiada.

Abans de començar l’activitat es va indicar la ruta de recollida, es van repartir guants de seguretat i  bosses per a la recollida dels residus.

Tot seguit, el grup de persones voluntàries van recórrer tot l’entorn de l’empresa, observant i recollint tota mena d’envasos, plàstics, papers i altres materials abocats. En total, es van recollir 30 kg de residus, els quals van ser classificats i reciclats.

Total de residus recollits. Font: Grup Boix

 

 

L’activitat va servir perquè persones que hi van participar prenguessin consciència de la gran quantitat de residus que hi ha a la natura o als carrers. “No em pensava recollir tants envasos i plàstics al voltant de la nostra empresa”, destaca Salvi Balmaña, una de les persones voluntàries i treballador a Grup Boix.

Articles relacionats

Fons next generation per vehicles elèctrics d’empresa

Mitjançant les ajudes del Programa d’incentius a la mobilitat eficient i sostenible, MOVES III, i amb la financiació del fons Next Generation EU, Grup ...

Seguir llegint

Joves, formació i oportunitats. Un any més al costat de Fundació Impulsa

Grup Boix segueix col·laborant amb Fundació Impulsa per continuar donant suport als joves. Ferma convicció per crear oportunitats de formació i obrir portes al ...

Seguir llegint

Concedida la subvenció per l’obtenció d’un Skidder forestal i una Pala Carregadora amb pinça

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha notificat l’obtenció de la subvenció del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural per l’adquisició d’un ...

Seguir llegint