El cap de setmana de l’11 i 12 de novembre es va celebrar la fira de Sant Martí a Puig-reig. Una oportunitat per descobrir el comerç local, el teixit empresarial, les entitats municipals, la cultura i la identitat del poble de Puig-reig.

Grup Boix va ser present a la fira per mostrar i explicar l’activitat de la serradora i també, per donar a conèixer el nou projecte de l’organització, la propera construcció d’una nau industrial per la producció de panells de fusta contralaminada, CLT (Cross Laminated Timber).

Durant el cap de setmana, visitants d’arreu i veïns i veïnes de Puig-reig es van interessar per descobrir l’activitat de Grup Boix. Tanmateix, l’estança a la fira va permetre a l’alcaldesa de Puig-reig, Eva Serra, i la delegada de Comerç i Consum de la Diputació de Barcelona, Olga Serra, conèixer el projecte.

D’esquerra a dreta. La delegada de Comerç i Consum de la Diputació de Barcelona, Olga Serra, l’alcaldessa de Puig-reig, Eva Serra, el regidor de promoció econòmica i cultura, Pol Vila, i Joan Boix, conseller delegat de Grup Boix. Font: Grup Boix.

De la Serradora a la Fira:

Per fer visible la realitat del projecte, Grup Boix va adaptar un estant construït amb CLT, on les persones interessades podien observar en primera persona les qualitats estructurals de la fusta contralaminada.

Tanmateix, l’estant comptava amb roll up’s informatius indicant els avantatges del CLT en termes de construcció, eficiència energètica i sostenibilitat. “El CLT està revolucionant el sector de la construcció no només en sostenibilitat i eficiència energètica, sinó també en rapidesa de muntatge i reducció de mà d’obra”, constata Josep Ferrer, enginyer industrial del projecte CLT.

Josep Ferrer, enginyer industrial del projecte CLT, explicant el nou projecte. Font: Grup Boix.

En la mateixa línia, una pantalla dins l’estant mostrava el procés productiu de la serradora i també, es va poder veure en primícia la futura línia de producció de CLT. Una línia de producció capdavantera en termes de tecnologia i digitalització industrial.

Articles relacionats

Netegem el nostre entorn, “Let’s clean up” a Grup Boix

El passat diumenge 28 d’abril, va tenir lloc la jornada de recollida de residus, “Let’s Clean Up”, al voltant de l’empresa. L’acció forma part de ...

Seguir llegint

Fons next generation per vehicles elèctrics d’empresa

Mitjançant les ajudes del Programa d’incentius a la mobilitat eficient i sostenible, MOVES III, i amb la financiació del fons Next Generation EU, Grup ...

Seguir llegint

Joves, formació i oportunitats. Un any més al costat de Fundació Impulsa

Grup Boix segueix col·laborant amb Fundació Impulsa per continuar donant suport als joves. Ferma convicció per crear oportunitats de formació i obrir portes al ...

Seguir llegint