De l’èxtasi a la fase d’eliminatòria, un empat i tres derrotes en un grup complicat.

Divendres 30 de juny, l’equip “Boix-os nois“, format per 15 treballadors de la secció de palets, va debutar al torneig 12 h de futbol sala a Casserres. La jornada es presentava amb nervis pel debut, però al mateix temps, els jugadors de Grup Boix mostraven l’interès i les ganes de participar. El primer partit va ser a les 19:40 h, una primera trobada amb la pilota i la pista. Els “Bioxos nois“, a les mans de l’encarregat Diego Sánchez (Ancelotti), van començar el match dominant la possessió i encaixant un primer gol després de finalitzar Tobal. Pocs minuts abans d’acabar el primer partit, l’equip rival va encaixar el gol que va suposar l’empat. Antoni Pera (Antuan), capità de l’equip, animava la plantilla en finalitzar el partit, “Va nanos, va, el següent partit al màxim!”.

La segona fase va començar a les 22:40h. El contrincant va sortir molt fort i els de Sánchez venien molt confiats. La pedra els va passar per sobre i el contrincant va encaixar tres gols ràpidament. Tot i això, Tobalin extremis, va pujar un gol al marcador per donar esperances, però no hi va haver temps per més ocasions.

L’últim enfrontament de divendres, a la 1:40 h de la matinada, es presentava amb por, ja que, tocava contra els líders del grup. Un inici complicat va fer pujar al marcador un 3-0 contundent, però Jordi Clot i Roger Claret, respectivament, van encaixar el 3-2. A les acaballes del match, una errada defensiva de “Boix-os nois” va permetre encaixar el quart gol en contra, 4-2 i final de la jornada de divendres.

1
Ferran Serra, Tobal, Claret i Cristian en una de les jugades d’atac dels verd i blancs. Imatge: Grup Boix

Diego Sánchez (Ancelotti), tècnic de “Boix-os nois“, assegurava després de l’últim partit de divendres que la feina dels seus nois va ser molt treballada tot i enfrontar-se contra equips potents. “Ahora nos queda ver el sábado contra quien jugamos. Veo a los chavales motivados”, concloïa el míster.

Dissabte 1 de juliol es disputava l’última fase de grups. En aquesta jornada, els de Sánchez havien de guanyar per seguir dins la competició, però la sort no els va acompanyar i el bombo els va fer jugar contra els líders del grup.

“1% de possibilitats, 99% de fe” destacava el capità Pera (Antuan) abans d’iniciar el match. Dit i fet, el tant per cent de possibilitats augmentava i el ritme de joc dels verd i blancs era molt bo, però a les acaballes del partit, l’àrbitre va xiular la pena directa, un penal en contra. La decisió arbitral va ser molt criticada pel conjunt de Sánchez i Antoni Pera (Antuan) sota els tres pals no va tenir res a fer, la sentència va ser directa.

En finalitzar la participació en el torneig, el conjunt de l’equip destacava positivament l’experiència. Abel Delgado, impulsor de l’equip, jugador i membre de la Comissió de seguiment del Pla d’Igualtat de Grup Boix, va concloure, “penso que fer aquest equipet ha ajudat a millorar el treball en equip dins i fora de l’empresa”.

Cos tècnic i jugadors de “Boix-os nois”. Imatge: Grup Boix.

Articles relacionats

Concedida la subvenció per l’obtenció d’un Skidder forestal i una Pala Carregadora amb pinça

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha notificat l’obtenció de la subvenció del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural per l’adquisició d’un ...

Seguir llegint

El CLT present a la Fira de Sant Martí de Puig-reig

El cap de setmana de l’11 i 12 de novembre es va celebrar la fira de Sant Martí a Puig-reig. Una oportunitat per descobrir ...

Seguir llegint

Les futures Sotsinspectores i Sotsinspectors del cos d’Agents Rurals van visitar Grup Boix

El passat divendres 10 de novembre, 36 integrants del curs d’accés a la categoria de Sotsinspectora/or del Cos d’Agents Rurals de Catalunya, van fer ...

Seguir llegint